✆ +46 722 928 895  
✆ +359 896 698 335
✉ a.aleksandrov@carwrapping.bg

За нас

Carwapping.bg е създадена за да отговори нуждите на съвременното общество. Индивидуалният стил е задължително качество, което всеки трябва да притежава, за да бъде забелязан и запомнен. А това е важно както за вашият бизнес, така и във вашето ежедневие.

Цялостното брандиране на автомобили от корпоративен характер е силно търсено и предпочитано маркетингово решение, както в развитите Европейските страни, така и в креативната Америка. Това доказва обширната ни дейност в скандинавските страни. Големи спедиторски фирми на територията на Норвегия и Швеция се довериха на нашите умения, за да реализират маркетинговите си стратегии, а именно отличаващата ги визуална идентичност. В рамките на 2 години ние сме брандирали цялостно и сме поставили корпоративни знаци на над 600 леки автомобила, ванове и камиони.

Най-интересната и забавна част от нашата работа са креативните дизайни на вашите лични автомобили. Чрез външния вид на автомобила си можете да изразите вашият характер, интереси и изобщо начина ви на живот. Впечатлявайки с дизайна на личния си автомобил, всички проявяват интерес и искат да бъдат като вас… Възползвайте се и направете автомобила си най-интересната част от вашето ежедневие!

Материалите използвани в различните проекти са с най-високо качество и с това не правим компромис. Защото качеството е важно за нас!

Разглеждайки този сайт, можете подробно да се запознаете с нашата дейност.

English