✆ 0896 698 335  
✆ 0896 698 336
✉ a.aleksandrov@carwrapping.bg
/**

Блог

*/

Научете защо… и изберете

Какво представлява брандирането на автомобил?

Брандирането на автомобил е процесът на облепването му с тънко и гъвкаво PVC фолио, специално разработено за това. Често се използва като фирмен брандинг- може да използвате повърхността на автомобила, като място за реклама.

Какво е „промяна на цвета на автомобила“?

Промяната на цвета е същия процес на брандиране на превозно средство с фолио, но но с цел да промените цвета. Честото е свързано с облепване на автомобила с цветно фолио, за разлика от дигитално печатано фолио, което се използва за показване на графични елементи.

Какви са предимствата на брандирането?

– Съхранявате вашия автомобил и променяте цвета по ваше желание
– Може да променяте цвета, колкото често искате
– По-евтино от пребоядисването
– Защитавате боята, запазвате себестойността на автомобила при продажба
– Продавате автомобила си с оригиналния цвят
– Лесно се постига матово покритие

Колко струва?

Една цялостно брандиране на автомобил зависи от много фактори. Цената се определя от размера, сложността на дизайна /ако има такъв/ и избора материал. Ние никога не правим компромис с качеството на материалите и с процеса брандиране. Вашето удовлетворение е нашата най-голяма реклама!

Каква е разликата между „цялостно брандиране“ и „частично брандиране“?

При цялостното брандиране фолиото покрива целия автомобил. Частичното брандиране е облепване на различни елементи, като таван, преден капак, заден капак, странични врати, прагове и т.н., без стъклата.

Какво представлява автомобилното фолио? Как залепва?

Фолиото е специално разработено за тази цел и притежава нужните му за това качества – гъвкавост, здравина, разтегливост, устойчивост във времето и т.н.
С качествено фолио можете да постигнете идеално гладка повърхност.

Брандирането за постоянно ли е?

Не е за постоянно. Фолиата имат гаранция при правилно поставяне и експлоатация. И когато решите да промените цвета отново, става бързо и лесно.

Лесно ли се премахва?

Фолиото е проектирано да бъде форма на защита на боята и следователно процесът на отстраняване не е труден.

Ще нарани ли фолиото боята?

Ако боята е в добро състояние, когато сте брандирали автомобила, след премахването му няма да има негативни последствия.

Ще покрие ли фолиото ръжда, пукнатини и драскотини?

Не, фолиото няма да скрие несъвършенствата на вашата боя. Самото фолио е много тънко и дефекти като, като пукнатини, люспи, лющещ се лак, ръжда и лоша боята ще си личат.

Защо брандиране, а не пребоядисване?

Брандирането е краткосрочно решение за промяна на цвета. А пребоядисването е за постоянно. Фолирането ви позволява да се насладите на автомобила си в който и да е цвят, а след отстраняването му, ако желаете, можете да препродадете автомобила си с оригиналната боя. Например по-лесно е да продадеш червено Ferrari, отколкото синьо.
Може ли да фолирам отделни части от моя автомобил?

Да, може. Огледала и таван са популярен избор за частично фолиране. За една по добра завършена визия препоръчваме фолиране на няколко елемента.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

English