✆ +46 722 928 895  
✆ +359 896 698 335
✉ a.aleksandrov@carwrapping.bg

3М сертификат

3М е един от най – големите производители в световен мащаб на фолиа за рекламната индустрия . Фирмата е лидер в областта на  иновациите при производството и разработването на  фолиа тясно специализирани за цялостно облепване на превозни средства.
Налагането на марката в България и утвърждаването и като знак за качество е процес, който сам по себе си поражда нуждата от наличието на квалифицирани и обучени кадри за работа с тези материали. Ето защо през пролетта на 2012г. в София  се проведе първата в страната селекция за персонална квалификация за инсталация на автомобилната серия фолиа. По усмотрение на официалният вносител на 3М в България – Партнърс ООД, бяха избрани за участие малък брой хора имащи дългогодишен опит  и познания за работа с фолиата на 3М. От фирмата производител беше изпратен технически инструктор.
Според показаните резултати при положеният индивидуален изпит по теория и практика, всеки един от участниците беше удостоверен със сертификат за постигнато ниво в умението си за работа с тези фолиа.
Екипът на carwrapping.bg притежава сертификати с ниво 4 звезди за инсталация на фолио върху превозни средства, като тази степен е най – високата в света за този тип квалификация.
Сертификатите на 3М са свидетелство за правоспособност, което се приема с респект в бранша по целия свят. Чест за нас е, че сме едни от първите им притежатели в България, но съзнаваме, че това е и отговорност, тъй като е знак за качество и професионализъм.

English